Το my experience “προτείνει”

soundtrack24.com

για ασταμάτητη αναπαραγωγή μουσικής

καθημερινή ενημέρωση

24/7 υποστήριξη

Premium Radio

Το Premium Radio του Soundtrack24.com αποτελεί την ιδανική έτοιμη επιλογή για τη μουσική κάλυψη οποιασδήποτε επιχείρησης. Περιλαμβάνει 14 διαφορετικά ραδιόφωνα με προσεγμένο μουσικό περιεχόμενο κάτι το οποίο εξασφαλίζει ιδιαίτερο μουσικό ύφος κατα τις ώρες που δεν υπάρχει Dj (λειτουργεί μόνο με σύνδεση στο ίντερνετ).

Brand Radio

Το Brand Radio του Soundtrack24.com μπορεί να συνδυάσει οποιοδήποτε μουσικό είδος απαιτηθεί με την προσθήκη διαφημιστικών ή προωθητικών μηνυμάτων. Είναι εφικτό με μόνο "ένα Play" (λειτουργεί μόνο με σύνδεση στο ίντερνετ) ή με ειδικό player στον υπολογιστή σας (χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ αλλά δεν απαιτείται για να παίζει)

Απόκτησε το soundtrack24 Brand Radio

Η ομάδας μας μπορεί επίσης να δημιουργήσει για εσάς μια ιστοσελίδα με το δικό σας ραδιόφωνο (απευθύνεται σε αλυσίδες επιχειρήσεων)

Instore Radio

Το Instore Radio του Soundtrack24.com αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μουσική κάλυψη οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου 24 ώρες το 24ωρο. Παίζει διαφορετικό είδος μουσικής πρωί-απόγευμα-βράδυ προσαρμοσμένο στην επιχείρησή σας, με επαγγελματική ραδιοφωνική μίξη και τραγούδια σε μια σταθερή και όχι διαφορετική ένταση (320kbs ανώτερη ποιότητα)

Απόκτησε το soundtrack24 Instore Radio

Χρειάζεται ίντερνετ αλλα δεν απαιτείται για την αναπαραγωγή της μουσικής