Κάνε κλικ στο ΜyExperience, κάνε κλικ στο διαφορετικό!

Λένε ότι οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που κάνουν κάθε εμπειρία μοναδική. Το ξέρουμε καλά, το ζούμε και με ένα κλικ ήρθε η ώρα να δώσεις άλλη νότα στις εμπειρίες σου. Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στις επιλογές των ακροατών, ο myexperience ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ένα ραδιόφωνο που μεταδίδει προσεγμένα όλες τις μουσικές του κόσμου από τη δεκαετία του ’60,’70 έως και σήμερα. Με σλόγκαν του σταθμού music of the world-myexperience, είμαστε εδώ όχι μόνο να εμπνεύσουμε με το μουσικό μας ρεπερτόριο τον πιο δύσκολο ακροατή, αλλά να συμβάλλουμε στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών που θα μείνουν ακλόνητες στο πέρασμα του χρόνου.

Ανακαλύπτουμε και προτείνουμε μουσική που μπορεί να σας συντροφεύσει τόσο σε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης όσο και σε επαγγελματικά events, 24ώρες το 24ωρο, με ήχους “Easy listening” των oldies, της bossa nova, swing και classics. Με ένα κλικ στο www.myexperienceradio.com δεν ακούς απλά μουσική, κάνεις κλίκ σε ένα άλλο κουάλιτυ ιντερνετικού ραδιοφώνου. Μην αργείς, χτίσε δυνατές εμπειρίες κάνοντας τη στιγμή μοναδική. Άλλωστε τώρα ξέρεις και εσύ ότι experience είναι μόνο….  #myexperienceradio !

Κάνε κλικ στο ΜyExperience, κάνε κλικ στο διαφορετικό!

[et_social_follow icon_style="slide" icon_shape="rectangle" icons_location="top" col_number="auto" counts="true" counts_num="0" total="true" outer_color="dark" network_names="true"]
[insta-gallery id="2"]